« terug naar vorige pagina

MGN Uw zorg Online

Wat is MGn?:

MijnGezondheid.net (MGn) is een online patiënten portaal waarmee u als patiënt op een veilige manier en op afstand kan communiceren met uw huisarts via bijvoorbeeld een e-consult. 
Daarnaast biedt MGn de mogelijkheid om een deel van uw dossier in te zien. Omdat uw gegevens uiterst gevoelig van aard zijn en dus de hoogste beveiliging genieten, kunt u enkel inloggen in MGn met uw DigiD-account met sms-code of met de DigiD app.

Zowel MGn als de informatiesystemen van uw huisarts en apotheker worden door PharmaPartners aangeboden. Deze integratie en communicatie tussen uw MGn account en de informatiesystemen van uw huisarts en apotheker voldoen aan de strengste informatiebeveiligingseisen.
PharmaPartners ziet het beveiligen van uw gegevens als haar belangrijkste taak en is om die reden ISO 27001, 9001, NEN 7510 gecertificeerd. Daarnaast ondergaat PharmaPartners jaarlijks een strikte DigiD audit voor MGn.

Wat is een E-consult?:

Een e-consult is digitaal contact met je huisarts of een andere zorgverlener via internet. Bijvoorbeeld via de MGn app of patiëntenportaal. Een voordeel van een e-consult is dat je eenvoudig vragen kunt stellen die geen spoed hebben, maar wel belangrijk zijn.  E-consulten worden doorgaans op dezelfde dag beantwoord. 

Een e-consult kan veel voordelen hebben, contact met de huisarts vanuit huis of je werk scheelt je reistijd en je hoeft niet te wachten in een volle wachtkamer. Ook als je slecht ter been bent is het natuurlijk prettiger om je consult vanuit huis te doen. Verder werkt een e-consult net zoals een gewoon consult. Je huisarts neemt een samenvatting van dit consult op in je medisch dossier.

Hulp nodig of meer weten over MGn? Klik dan op deze link of surf naar: Ondersteuning – MijnGezondheid.net

Vragen aan de praktijk over uw MGn kunt u sturen naar: Mandy.van.de.Brink@huisartsscheepvaartkwartier.nl
(Aanwezig op donderdag) 

 


Instructievideo www.mijngezondheid.net